'Na tien sessies zul je het verschil voelen, na twintig het verschil zien, en na dertig zul je een heel nieuw lichaam hebben.'

Joseph Pilates

Pilates Emmen

 

Home

Wat is Pilates

Waar en wanneer

NieuwsLaura Lamkin
(0591) 627292

(06) 57392251

info@pilates-emmen.nl

 

Hallo, ik ben Laura Lamkin.
Ik geef Pilates-training:

op
maandagavond
en op woensdagochtend
 in de Schanskuil (Emmerhout /Emmerschans).


Beknopte informatie

De
Pilates-methode is een rustige maar effectieve manier om je lichaam in vorm te brengen, met specifieke rek- en strekoefeningen. Het zorgt voor sterke spieren, een betere houding, souplesse en balans.

Het is geen spectaculaire training. We doen een staande warming-up en cooling-down. Verder doen we oefeningen op de mat, liggend en zittend, zonder hulp-middelen. Het draait alleen om jou en om de beheersing van je lichaam. De resultaten zijn heel goed: je wordt sterker en soepeler en je houding verbetert.

Pilates is voor iedereen: je wordt er niet uitgeput van, hoeft geen goede conditie te hebben en geen getrainde spieren. Wel beheers je de oefeningen sneller als je eerder vormen van lichaamstraining hebt beoefend, bv. dans of atletiek.
Misschien vind je de oefeningen eerst moeilijk of zwaar, maar je gaat telkens vooruit. Je wordt echt sterker en soepeler door de training!

bijgewerkt op: 05-03-2014